tanzania-restaurant-1jpg

Ресторант и бар

Не е необходимо да се тревожите за храната по време на своя престой, Tanzania Extreme Fishing са помислили за всичко и са готови да ви осигурят вкусни, обилни и пресни ястия. Консумацията на храна и напитки е включена във вашия пакет с услуги.

Предлаганото меню е богато и разнообразно по отношение на местни морски дарове, включително океанска риба, омар, скариди, калмари и октопод. Те могат да бъдат подготвени по различни начини, за да отговорят на вашите предпочитания.

Може да опитате и някои от традиционните ястия за Танзания. В танзанийската кухня има голямо разнообразие, но по крайбрежието на страната се готвят основно пикантни ястия, включително ориз, яхнии и месо на скара. Ще имате възможност да опитате и много екзотични, местни плодове като различни сортове банани и манго, папая, ананас и маракуя.

Ако сте любители готвачи и желаете да покажете собствените си умения за готвене или искате да научите нови методи за приготвяне на морски дарове, можете да използвате кухнята, за да приготвите някои от собствените си ястия. Екипът на комплекса ще ви помогнем с подготовката и почистването на продуктите, за да можете да се насладите на самото готвенето.

Всички храни и напитки са включени във вашата резервация и те ще бъдат изцяло съобразена с вашите хранителни нужди и предпочитания.

tanzania-restaurant-2

tanzania-restaurant-3

tanzania-restaurant-4

tanzania-restaurant-6

tanzania-restaurant-5

tanzania-restaurant-7

tanzania-restaurant-8

tanzania-restaurant-9

tanzania-restaurant-10

tanzania-restaurant-11

tanzania-restaurant-12

tanzania-restaurant-13

tanzania-restaurant-14

tanzania-restaurant-15

tanzania-restaurant-16

tanzania-restaurant-17

Почивката след успешен и динамичен риболовен ден може да бъде максимална ако се отпуснете с любимата си напитка в бара на комплекса. 80+ алкохолни напитки & 15 вида различни ликьори, кафе, макиато, лате, традиционен чай от Танзания, прясно изцедени сокове – всичко това е на ваше разположение за консумация.

Танзания предлага разнообразие от местни алкохолни напитки, включително бира или вино. Докато сте тук, можете да опитате нещо ново. Танзанийският чай обикновено се сервира сладък, с мляко и много горещ в малка чаша.

По всяко време на деня може да се отпуснете в уютния и отлично зареден бар като си вземете предпочитаната алкохолна или безалкохолна напитка, която отговаря на вашето настроение и вкус. Ще намерите лукс и уютната атмосфера, ще може да се отпуснете и да си побъбрите с приятели.

tanzania-bar-1

tanzania-bar-2

tanzania-bar-3

tanzania-bar-4

tanzania-bar-5

tanzania-bar-6