DCIM100MEDIADJI_0301.JPG

Настаняване

Настаняването по време на планираната риболовна екскурзия ще бъде в луксозен еко комплекс, в областта Boza Beach, която се намира на 89 километра от международното летище “Julius Nyerere”, в Дар Ес Салаам, най-големият град в Обединена република Танзания.

Боза е малко рибарско селце на девет километра от Шунгубвени. Месността може да се похвали със своите мангрови дървета, екзотични баобаби и девствени плажове. Най-важното е, че ще имате лесен достъп до няколко основни места за риболов в Индийския океан, включително големи коралови рифове и богато разнообразие от дълбочини.

Tanzania-map

Комплексът с луксозни вили за настаняване се намира на 60 метра от брега и осигурява всичко необходимо, за да превърнете своето риболовно приключение в почивка с цел риболов.

Всяка стая е с площ 81 m2 и 3,10 m височина, създавайки усещане за простор и свобода. Стаите са оборудвани с две легла, две маси и столове за сядане, гардероб и баня.

Баните са оборудвани с луксозни душове, които създават комфорт и условия за релакс по време на освежаване. Монтираните на тавана душ-глави в стил дъжд осигуряват ревитализиращо душ изживяване.

По-голямата част от материалите за строежа на вилите е предоставена от местни производители. Много елементи от вилите са направени от собственика на Tanzania Extreme Fishing, например тухли и кирпичени елементи. Курортът е екологично устойчив и съчетава духа на местните в комбинация с удобства и лукс.

tanzania-villa-1

tanzania-villa-2

tanzania-villa-3

tanzania-villa-4

tanzania-villa-5

tanzania-villa-6

tanzania-villa-7

tanzania-villa-8

tanzania-villa-9

tanzania-villa-10

tanzania-villa-11

tanzania-villa-12

tanzania-villa-13

tanzania-villa-14