tanzania-equipment-1

Оборудване

tanzania-equipment-2

Споделете своите предпочитания за вид риболов с екипа на Tanzania Extreme Fishing и те ще отговорят на вашите нужди и желания. Независимо дали сте привърженици на джигинг или тролинг, кастинг с големи попери, кастинг с повърхностни примамки или жива стръв, всичко това ще бъде взето под внимание, когато се организира вашия риболовен излет.

Придружаващите ви капитани са местни жители, които ловят риба в Индийския океан от години. Те знаят най-добрите места за практикуване на различни техники за риболов и какви знаци да търсят, за да осигурят разнообразен улов всеки ден.

Към опита на капитаните може да се добави и висококачествената техника, която се използва на лодките. Два броя Airmar CHIRP сонди са комплектовани с Garmin GPSMAP 7616xsv chartplotter. Това е една от най-усъвършенстваните сонарни технологии, достъпна за масово ползване, която предоставя почти фотографски изображения на рибите минаващи покрай лодката.

Tanzania Extreme Fishing използва оборудване за морски риболов, с което може да ловите на голямо разстояние край бреговете на Танзания. Може да изследвате обширните коралови рифове около остров Mafia, дълбоките води на океана или плитките кристални води на остров Latham.

В случай на лоши метеорологични условия, които не позволяват риболов, разходите за риболовното оборудване в този ден няма да бъдат заплатени от клиента.

Всички ястия и напитки са включени във вашия пакет и се планират според хранителните ви нужди и предпочитания. Лодката ще бъде снабдена с освежаващи напитки по ваш избор, за да се чувствате свежи и в кондиция през целия ден в океана.

Вашата безопасност е от основно значение, затова е нужно да уведомите предварително в случай, че имате здравословни проблеми или алергии.

Риболовни лодки

Използват се персонализирани лодки оборудвани с най-съвременна техника, които са просторни и предоставят достатъчно място за битка с морските гиганти.

tanzania-boats-1

Tanzania Extreme Fishing разполага с две персонализирани 32 фута лодки модел Arabian Craft. Arabian Craft е един от най-добрите доставчици на лодки в ОАЕ, GCC и Африка и е в експлоатация от 2004 г. Използваният модел 32 фута е просторен и стабилен дори при движение с голяма скорост. Лодката има големи открити пространства както отпред, така и отзад, което улеснява екстремните морски битки.

Всяка от двете лодки е окомплектована с две Airmar CHIRP сонди с Garmin GPSMAP 7616xsv chartplotter за различни риболовни условия. Благодарение на използваната техника ще получите подобни на снимка изображения на морското дъно и рибите, преминаващи под и край лодката. Това ви дава възможност да отделите по-малко време за локализиране на рибата и повече време за борба с нея.

Tanzania Extreme Fishing предлага безплатно първокласно оборудване за тролинг риболов и риболов с жива стръв. За други видове риболов е желателно да използвате собствени риболовни принадлежности. В случай на нужда може да вземете под наем всичко необходимо от Tanzania Extreme Fishing.

За да се гарантира безопасността на риболова в открити води лодките са оборудвани и с метеорологична система и Garmin VHF с AIS система.

tanzania-boat-2

tanzania-boats-4

tanzania-boats-5

tanzania-boats-6

tanzania-boats-7