Tanzania Extreme Fishing

tanzania-extreme-fishing-logo

Tanzania Extreme Fishing Ltd. е компания посветена на риболовните приключения, която предоставя първокласни риболовни екскурзии на 89 километра от най-известния търговски и икономически център в Танзания, Дар Ес Салаам. Фирмата предлага луксозен еко комплекс заобиколен от мангрови гори и в близост до великолепните плажове на Индийския океан, който е построен от страстен риболовец вдъхновен от африканската дива природа.

Станете част от вълнуващия свят на риболовните приключения в Индийския океан.  Независимо дали ще се придържате към обширните коралови рифове или ще се впуснете в дълбините, може да се доверите на опитните капитани от фирмата, които ще се погрижат да ви осигурят едно незабравимо преживяване. Всеки ден, с помощта на капитаните ще може да  планирате своя риболов  на борда на една от двете специално построени 32-футови лодки Arabian Craft. Ще имате възможността да се насладите на кристално синия океан и огромните коралови рифове докато използвате възможността да хванете разнообразие от риби като големи по размер Giant Trevally, Dogtooth Tuna и Yellow Fin Tuna, различни видове Billfish, Groupers и Snappers както и много други океански хищници. Вечерта ще имате осигурено време за релакс сред мангровите и баобабовите дървета в уютния ресторант и бар към комплекса където ще бъдете настанени в удобни, луксозни вили.

Изберете своята цел и тип риболов, който практикувате. Кастинг с различни видове повърхностни примамки, практикуване на slow jigging или fast jigging, а може и да се спрете на тролинг с жива стръв. Изборът е изцяло ваш. Можете да организирате всеки детайл от своя риболовен излет, а опитните капитани от фирмата организатор ще направят всичко необходимо, за да станете част от едно незабравимо приключение.

Информация за риболов и организиране на риболовни експедиции. Предлагаме Ви три отлични дестинации за риболов в Африка, Европа и Северна Америка – индийския бряг на Танзания, балтийския бряг на Финландия, графство Роскомън в централна Ирландия, езеро Great Slave Lake в Канада.