canada_3

Риболов в Канада

Риболов и приключение вървят ръка за ръка, ако изберете Канада за дестинация на Вашето пътуване. Територия, която е заобиколена от три океана, маркирана от множество реки и езера, в които има повече от 180 вида риба, които са толкова разнообразни, колкото и заобикалящите природни пейзажи. Всичко това е стопроцентова гаранция за едно вълнуващо риболовно приключение.

Риболовът в Канада е актуален през цялата година. Преди да се отдадете на своята страст, е необходимо да притежавате разрешително за риболов, което туристите в Канада може да закупят от магазини за спортни стоки, за стоки за дома или различни правителствени офиси.

Мечките гризли мигрират през късното лято и началото на есента към бреговете на Британска Колумбия, за да се хранят със сьомга. От изключителна важност е да не се нарушава тяхното спокойствие.

В Канада обичат да казват “Не ти избираш времето за риболов, а времето избира теб.” В повечето провинции активният риболовен сезон е от ранна пролет до късна есен, а зимният риболов се практикува през зимата в по-студените области. Екипировката е от съществено значение и е препоръчително човек да е готов за всяка ситуация – слънце, дъжд, облаци, мъгла, вятър.

Безкрайните риболовни възможности ще Ви доведат в Канада, а дружелюбното население и отношение към туристите ще допринесат за незабравимите дни, които Ви предстоят.

Риболов в Канада – риболовни условия

Риболов в Канада – риболовни пакети

 

Информация за риболов и организиране на риболовни експедиции. Предлагаме Ви три отлични дестинации за риболов в Африка, Европа и Северна Америка – индийския бряг на Танзания, балтийския бряг на Финландия, графство Роскомън в централна Ирландия, езеро Great Slave Lake в Канада.